Kauplused

Palun sisesta e-posti aadress.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Link on jagatud.

Searibid gochujangiga

Aktiivne aeg: 15 min + 12 h marineerimine + 3 h küpsetamine
neljale

Palun sisesta e-posti aadress.

Täname! Võtame teiega varsti ühendust.

KOOSTISOSAD
800 g searibisid
3 küüslauguküünt
1 sl riivitud ingverit
1 tl soola
0,5 tl jahvatatud musta pipart
1 tl seesamiõli
2 dl õunamahla
Lisaks:
1 sl gochujangi tšillipastat
1 sl mett
2-3 sl hakitud rohelist sibulat
Toorained leiad:
Valmistamine

Lõika ribi umbes käelaba suurusteks tükkideks ja hõõru soola-pipraga sisse. Sega kokku ülejäänud marinaadi koostisained, lisa ribitükid nii, et need oleksid vedelikuga kaetud ja tõsta külmikusse järgmise päevani maitsestuma. Tõsta ribi ahjuvormi, jäta umbes 1 dl jagu marinaadi alles ja kalla ülejäänu samuti vormi. Kata nõu fooliumiga ja küpseta 170 kraadi juures umbes 2-2,5 tundi või kuni liha on täiesti pehme. Kalla läbi tiheda sõela väiksemasse potti umbes 1 dl küpsetusvedelikku ja lisa samal moel enne kõrvale pandud marinaad. Sega sekka tšillipasta ja mesi ning kuumuta segades umbes 5 minutit, kuni kogus on vähenenud ja muutunud tahkemaks. Tõsta ribid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, pintselda saadud kastmega mõlemalt poolt ja küpseta grillrežiimil 200 kraadi juures veel 10-15 minutit. Puista peale rohelist sibulat ja serveeri koos värske salati ja soovi korral ka kastmega, kui seda järele jäi.

Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!

Palun täitke nõutud väljad.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Olete liitunud uudiskirjaga.