Kauplused
- KeskusE-L 10–21
P 10–19 - ToidumaailmE-L 9-22
P 10-20 - ParkimineE–L 9–22
P 10–20
KOOSTISOSAD
Valmistamine
Lõika ribi umbes käelaba suurusteks tükkideks ja hõõru soola-pipraga sisse. Sega kokku ülejäänud marinaadi koostisained, lisa ribitükid nii, et need oleksid vedelikuga kaetud ja tõsta külmikusse järgmise päevani maitsestuma. Tõsta ribi ahjuvormi, jäta umbes 1 dl jagu marinaadi alles ja kalla ülejäänu samuti vormi. Kata nõu fooliumiga ja küpseta 170 kraadi juures umbes 2-2,5 tundi või kuni liha on täiesti pehme. Kalla läbi tiheda sõela väiksemasse potti umbes 1 dl küpsetusvedelikku ja lisa samal moel enne kõrvale pandud marinaad. Sega sekka tšillipasta ja mesi ning kuumuta segades umbes 5 minutit, kuni kogus on vähenenud ja muutunud tahkemaks. Tõsta ribid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, pintselda saadud kastmega mõlemalt poolt ja küpseta grillrežiimil 200 kraadi juures veel 10-15 minutit. Puista peale rohelist sibulat ja serveeri koos värske salati ja soovi korral ka kastmega, kui seda järele jäi.
Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!