Kauplused
- KeskusE-L 10–21
P 10–19 - ToidumaailmE-L 9-22
P 10-20 - ParkimineE–L 9–22
P 10–20
KOOSTISOSAD
Kaste:
Valmistamine
Lase vesi potis kiirelt keema ja keeda nuudleid vastavalt pakendi juhisele. Kurna ja loputa valmis nuudlid kergelt külma veega.
Sega kokku kastme komponendid ja lisa veidi sooja vett, et saaksid vedelama konsistentsi – nii seguneb see toiduga paremini.
Riivi porgand ja kapsas jämeda riivi abil ning haki sibul.
Viiluta kana õhukeselt, maitsesta kergelt soolaga ja kuumuta pannil paar–kolm minutit, kuni tükid on jumekad.
Lisa pool hakitud sibulatest, porgand ja kapsas ning kuumuta veel mõni minut, kuni köögiviljad on veidi pehmenenud, aga siiski krõmpsud. Sega sekka kaste ja nuudlid ning kuumuta kergelt.
Jaga taldrikutesse ja puista peale ülejäänud hakitud sibul ja hakitud maapähklid.
Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!