Kauplused

Palun sisesta e-posti aadress.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Link on jagatud.

Kung Pao kana

30 minutit
neljale

Palun sisesta e-posti aadress.

Täname! Võtame teiega varsti ühendust.

KOOSTISOSAD
500 g kana kintsuliha
Marinaad:
2 sl sojakastet
1 tl maisitärklist
1 sl vett
Kaste:
4 sl sojakastet
1 sl tumedat või harilikku riisiäädikat
1 sl suhkrut
0,5 dl vett
1 tl seesamiõli
Lisaks:
50 g maapähkleid
4-5 kuivatatud tšillikauna või 0,5 tl tšillihelbeid
1 tl sichuani pipart
1 sl riivitud ingverit
3 küüsluguküünt
1 sellerivars
1 väike punane paprika
3 rohelise sibula vart
veidi õli praadimiseks
Toorained leiad:
INSPIRATSIOON:
Valmistamine

Sega kokku marinaadi koostisained. Lõika kana umbes 2-3 cm suurusteks kuubikuteks ja sega marinaadiga. Jäta maitsestuma, kuni ülejäänud komponentidega tegeled. Selleks sega kokku kastme koostisained, haki küüslauk, riivi ingver, viiluta seller ja roheline sibul. Lõika paprika suupärasteks tükkideks. Purusta sichuani pipar kergelt uhmris. Kuumuta vokkpanni või suuremal pannil veidi õli ja pruunista seal paari minuti jooksul maapähklid. Eemalda need pannilt ja tõsta pannile tšillikaunad/tšillihelbed ja sichuani pipar. Kuumuta kergelt ja tambi tšillisid veidi pannilabidaga, et nad kergelt puruneksid ja rohkem maitset välja annaksid. Lisa küüslauk ja ingver ning sega läbi ja lisa kohe ka kana. Pruunista see kergelt ja lisa kohe köögiviljad, aga jäta veidi rohelist sibulat ka valmis toidule puistamiseks. Kuumuta segades 3-4 minutit, kuni köögiviljad on kuuma saanud, aga siiski veidi krõmpsud ja lisa viimasena kaste ning alguses pruunistatud pähklid. Sega paar minutit, kuni toit on kena ja läikiv ning serveeri koos aurutatud riisiga ja puista peale hakitud sibulat.

Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!

Palun täitke nõutud väljad.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Olete liitunud uudiskirjaga.