Kauplused

Palun sisesta e-posti aadress.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Link on jagatud.

Külalislahke suupistevaagen

15 minutit
kuuele

Palun sisesta e-posti aadress.

Täname! Võtame teiega varsti ühendust.

KOOSTISOSAD
1 pakk Matsimoka suitsuliha
1 latt Matsimoka trühvlisalaamit
120 g Matsimoka suitsuvorsti küüslauguga
100 g Kaltbach Creamy poolkõva lehmapiimajuustu
100 g Kaltbach trühvlitega lehmapiimajuustu
100 g Fianco Itaalia ürtidega kitsepiimajuustu
100 g Fianco sinihallitusjuustu kitsepiimast
150 g Juustukuningate Gordal oliive „Vanaema saladus“
1 purk marineeritud toorjuustutäidisega minipipraid
1 väike purk kappareid
1-2 erinevat tüüpi mahedamaitselist juustumoosi või mett
100 g pähklisegu
100 g kuivatatud puuvilju või marju nt aprikoosid, jõhvikad
200 g viinamarju või muud värsket puuvilja/marja (nt pirnid, mustikad, põldmarjad)
2-3 erinevat tüüpi kreekereid või krõbeleiba
Toorained leiad:
Valmistamine

Lõika vorstid ja juustud kas tervenisti või osaliselt suupärasteks viiludeks ja paiguta kõik komponendid gruppidena vaagnale või suuremale puidust lõikelauale. Jälgi, et tiheda paigutuse korral ei satuks teiste toiduainetega liiga lähedalt kokku tugeva maitse või kleepuva konsistentsiga ampsud või paigutagi need juba teadlikult sobivate kaaslaste külje alla – näiteks tugevamaitseline sinihallitusjuust ja küps hurmaa või meekärg. Arvesta sööja kohta umbes 150-180 grammi toitu ja pane vaagnale 2-3 erinevat lihatoodet, juustu, värsket ja kuivatatud puuvilja ning marineeritud köögivilju, kuivikuid või kreekereid ja moosi-mett. Tasub ka meeles pidada, et suupistevaagen peaks olema pigem põnevate suupistete kogum, millest iga sööja mõned ampsud saab ja kuigi valikut võiks olla, siis kogused võib pigem väiksemad hoida.

Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!

Palun täitke nõutud väljad.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Olete liitunud uudiskirjaga.