Kauplused
- KeskusE-L 10–21
P 10–19 - ToidumaailmE-L 9-22
P 10-20 - ParkimineE–L 9–22
P 10–20
KOOSTISOSAD
Valmistamine
Lõika vorstid ja juustud kas tervenisti või osaliselt suupärasteks viiludeks ja paiguta kõik komponendid gruppidena vaagnale või suuremale puidust lõikelauale. Jälgi, et tiheda paigutuse korral ei satuks teiste toiduainetega liiga lähedalt kokku tugeva maitse või kleepuva konsistentsiga ampsud või paigutagi need juba teadlikult sobivate kaaslaste külje alla – näiteks tugevamaitseline sinihallitusjuust ja küps hurmaa või meekärg. Arvesta sööja kohta umbes 150-180 grammi toitu ja pane vaagnale 2-3 erinevat lihatoodet, juustu, värsket ja kuivatatud puuvilja ning marineeritud köögivilju, kuivikuid või kreekereid ja moosi-mett. Tasub ka meeles pidada, et suupistevaagen peaks olema pigem põnevate suupistete kogum, millest iga sööja mõned ampsud saab ja kuigi valikut võiks olla, siis kogused võib pigem väiksemad hoida.
Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!