Kauplused
- KeskusE-L 10–21
P 10–19 - ToidumaailmE-L 9-22
P 10-20 - ParkimineE–L 9–22
P 10–20
KOOSTISOSAD
Valmistamine
Puhasta seened ja rebi suupärasteks tükkideks.
Muna pošeerimiseks lase veel väiksemas potis või sügavamal pannil keema tõusta ja alanda seejärel kuumust. Maitsesta soola ja 1 tl veiniäädikaga. Löö muna väiksemasse kaussi, tee lusika abil vee sisse paar ringi, et tekiks väike keeris ja kalla muna sinna sisse. Kuumuta vaikselt 1,5 minutit päris vedela munakollase ja 3 minutit poolpehme sisu saamiseks. Suska muna vahukulbi abil korraks külma vette ja tõsta seejärel taldrikule ootele.
Prae peekon pannil krõbedaks ja tõsta kõrvale. Pruunista paari minuti jooksul pannile jäänud rasvas seened koos küüslaugu ja tüümianiga ning maitsesta soola-pipraga. Tee pannil veidi ruumi ja vala tühjale pinnale järele jäänud veiniäädikas ning lase sellel peaaegu aurustuda, kuni pannile jääb vaid mõne tilga jagu. Sega see kiirelt seentega.
Tõsta röstitud sai taldrikule, lisa peekon ja sellele omakorda seened. Kata rukolaga ja tõsta peale pošeeritud muna. Maitsesta soola-pipraga ja naudi kohe.
Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!