Kauplused
- KeskusE-L 10–21
P 10–19 - ToidumaailmE-L 9-22
P 10-20 - ParkimineE–L 9–22
P 10–20
KOOSTISOSAD
Valmistamine
Eemalda kalalt nahk, lõika kala väikesteks paarisentimeetri suurusteks tükkideks ja maitsesta suitsupaprika, vürtsköömnete, Cayenne’i pipra, hakitud koriandri ning soola-pipraga. Lisa õli, sega läbi ja jäta maitsestuma. Salsa valmistamiseks haki ananass, kurk ja sibul väikesteks tükkideks ning haki ka jalapenoviilud ning koriander. Sega kõik kokku ja maitsesta laimimahlaga ja lisa soovi korral ka 1 sl jalapeno marinaadi. Lülita ahi 220 kraadi juures grillrežiimile ja laota kalatükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta ahju ülemises osas umbes 5 minutit, kuni kalatükid on küpse moega ja mahlased. Samas ahjus saad soojendada kohe ka tortiljad, kuid võid need ahju soojenemise ja kala küpsemise ajal ka hoopis kuumal pannil mõlemalt poolt jumekaks küpsetada.
Tako valmistamiseks täida tortilja sobivas koguses salati, kalatükkide ja salsaga ning lisa mõned avokaadotükid. Soovi korral täienda veel jalapenoviilude ja laimimahlaga.
Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!