Kauplused
- KeskusE-L 10–21
P 10–19 - ToidumaailmE-L 9-22
P 10-20 - ParkimineE–L 9–22
P 10–20
KOOSTISOSAD
Valmistamine
Kurna kikerherned ja kalla potti. Lisa vett niipalju, et kikerherned oleksid kaetud ja lisa potti ka jahvatatud vürtsköömned. Keeda keskmise kuumuse juures umbes 10 minutit. Kurna, kuid jäta vesi alles. Kalla soojad kikerherned blenderisse ja lisa tahiini, kergelt hakitud küüslauk ja sidrunimahl ning veidi kikerherneste keeduleent. Töötle ühtlaseks ja vajadusel lisa vahepeal veel järk-järgult vett, kuni saad kreemja koostise. Maitsesta soola-pipraga ja vajadusel lisa veel sidrunimahla. Tõsta jahtunud hummus vaagnale ja nirista peale oliiviõli – soovi korral sega see eelnevalt vürtsika harissaga. Lisa hakitud petersell, ampsusuurusteks tükkideks lõigatud köögiviljad ja kalla sekka ka mõned oliivid.
Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!