Kauplused
- KeskusE-L 10–21
P 10–19 - ToidumaailmE-L 9-22
P 10-20 - ParkimineE–L 9–22
P 10–20
KOOSTISOSAD
1 pirn
½ väikest fenkolit
80 g sinihallitusjuustu
30 g pekaanipähkleid
30 g rukolat
1 sl sidrunimahla
Kaste:
1 sl vedelamat mett
1 tl Dijoni sinepit
1 sl šerriäädikat
2 sl väärisoliiviõli
soola-pipart
Valmistamine
Loksuta kastme koostisosad väiksemas keeratava kaanega pugis kokku.
Viiluta pirn ja fenkol võimalikult õhukeselt näiteks köögimandoliini kasutades ja sega kergelt sidrunimahlaga, et need ei pruunistuks. Lao pirniviilud vaagnale või taldrikutesse, lisa fenkol ja rukola ning pudista peale sinihallitusjuust.
Nirista peale kastet ja lisa viimasena hakitud pähklid.
Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!