Kauplused

Palun sisesta e-posti aadress.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Link on jagatud.

Kodused kimchi-friikad

u 25 minutit
gluteenivaba ning kui kasutad vegan-majoneesi, siis ka täistaimne
kahele

Palun sisesta e-posti aadress.

Täname! Võtame teiega varsti ühendust.

KOOSTISOSAD
500 g külmutatud friikartuleid
300 g kimchit (nt Kadarbiku)
1 tl seesamiõli
2 sl fariinsuhkrut
1 rohelise sibula vars
4 sl majoneesi
veidi soola
soovi korral seesamiseemneid
Toorained leiad:
INSPIRATSIOON:
Retsepti autor:
Britt Paju
Valmistamine

Küpseta friikartulid vastavalt juhendile krõbedaks.

Samal ajal, kui kartulid küpsevad, kalla kimchi kausile paigutatud tihedale sõelale ning suru niipalju vedelikku välja, kui on võimalik. Sega 2-4 supilusikatäit (või maitse järgi) saadud vedelikku majoneesiga kastmeks. Kuumuta pannil seesamiõli, lisa sõelale jäänud kimchi ja suhkur ning kuumuta segades u 5-8 minutit, kuni kimchi on pehmenenud ja kergelt karamelliseerunud.

Jaga valmis kartulid taldrikutele, tõsta peale karamelliseeritud kimchi ja kaste ning puista üle hakitud rohelise sibula ja soovi korral kuival pannil röstitud seesamiseemnetega.

Retsepti autor:
Britt Paju

Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!

Palun täitke nõutud väljad.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Olete liitunud uudiskirjaga.