MATSIMOKA

 0-korrusel asuvast Eesti esimesest Matsimoka butchery'st saavad soovijad osta vaid kvaliteetsest toorainest valmistatud suitsulihatooteid ning näha, kuidas kohapeal valmib päris oma kodumaine salaami. Matsimoka on väike pereettevõte, mille alustala on perekond Inno, kellel on nüüdseks juba 34 aasta pikkune suitsuliha valmistamise kogemus.

Ettevõtte peamine eesmärk on uuesti ellu äratada Eesti traditsioonid lihatoodete valmistamisel, pakkudes kvaliteetseid ning vaid naturaalsest kodumaisest toorainest valmistatud lihatooteid. Matsimoka peab oluliseks, et lihas säiliksid kõik vajalikud ja tervislikud toitained. Seetõttu kasutavad Matsimoka lihameistrid oma toodetes säilitusainete asemel purustatud küüslauku ning askorbiinhappe asemel jõhvikaid. Suitsuliha ja suitsuvorstide valmistamisel kasutatakse vaid naturaalset laagerdust, kvaliteetseid, vahetult enne kasutamist jahvatatud maitseaineid ning naturaalset kodumaist lepalaastu. Matsimoka ei kasuta mitte kunagi veesidujaid, keemilist laagerdust, soja, jahu, kanamassi jms, mistõttu on lihatoodetel säilinud nende naturaalsus ja kvaliteet.

Lase suitsustel maitsetel end kaasa viia Matsimoka butchery’s Tartu Kaubamaja 0-korrusel, Toidumaailma kõrval!